Влада

Депутати Житомирської облради готуються до чергової сесії, у порядку денному якої буде 50 питань

15 August 2023, 15:16

Відбулися засідання трьох постійних комісій та погоджувальної ради.

Про це 14 серпня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«14 серпня у ході підготовки до проведення чергової сесії, у Житомирській обласній раді пройшли засідання ще трьох постійних депутатських комісій: з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності, з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села, з питань бюджету та комунальної власності. Також відбулось засідання Погоджувальної ради», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у ході засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності депутати розглянули 28 питань, більшість з яких були внесені управлінням майном Житомирської обласної ради та стосувалися об’єктів комунальної власності.

«Депутати погодили проєкти рішень обласної ради про укладання договорів суперфіцію з Департаментом регіонального розвитку Житомирської ОВА на безоплатне користування земельними ділянками для будівництва споруди цивільного захисту та території Новоборівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради, реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради, реконструкції майнового комплексу КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради. Також комісія розглянула та підтримала проєкти рішень обласної ради про переукладання контрактів строком на 5 років з генеральною директоркою комунального підприємства «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради Тетяною Руденькою та керівником комунального підприємства «Коростенське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради Ганною Івасенко», - йдеться у повідомленні.

Засідання Погоджувальної ради пройшло під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Ширми за участю начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка та першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко.

«У ході зібрання депутати погодили перелік питань, що пропонуються для розгляду на 16-ій сесії обласної ради восьмого скликання. Загалом на сесію винесено 50 питань», - інформує пресслужба обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, попередня чергова сесія Житомирської обласної ради відбулася 27 квітня 2023 року: за 1,5 години депутати розглянули більш ніж 40 питань порядку денного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія комісія погоджувальна рада 
Матеріали по темі