Події

У райцентрі Житомирської області хлопчик, який місяць тому отримав травми в ДТП, помер в лікарні: водію повідомили про підозру

16 August 2023, 11:04

У Коростені слідчі оголосили про підозру водію-учаснику ДТП, унаслідок якої загинув 3-річний хлопчик.

Про це 16 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 липня на перехресті вулиць Шолом Алейхема та Мельника у районному центрі. Тоді через зіткнення двох автомобілів відбувся наїзд на жінку з дитиною, які перебували на узбіччі. Вони отримали травми та були ушпиталені. Під час досудового розслідування було встановлено, що водій автомобіля «Skoda Felicia», 33-річний житель м. Коростеня, рухаючись вулицею міста, порушив вимоги Правил дорожнього руху. У результаті він допустив зіткнення з кросовером «Dodge Journey», після чого здійснив наїзд на пішоходів. У результаті ДТП травми отримали 44-річна містянка та її 3-річний син. Їх ушпиталили до місцевої лікарні. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя дитини, від отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер», - зазначають у повідомленні.

Після проведення необхідних процесуальних дій слідчі Коростенського райуправління поліції оголосили водію «Skoda» підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Коростенська окружна прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 23 липня 2023 року в райцентрі Житомирської області на перехресті вулиць Шолом Алейхема та Мельника відбулось зіткнення автомобілів «Skoda Felicia» та «Dodge Journey». Унаслідок удару автомобіль «Skoda» по інерції здійснив наїзд на пішоходів, які стояли на перехресті. Постраждалих, 44-річну жінку та її 3-річного сина було ушпилено до Коростенської міської лікарні. Слідчі Коростенського райуправління поліції розслідували усі обставини події у рамках кримінального провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід дитина 
Матеріали по темі