Здоров'я

Житомирська обласна лікарня відхилила єдину пропозицію по ремонту МРТ за 2,94 млн грн і оголосила новий тендер

18 August 2023, 11:29

Комунальне некомерційне підприємство «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради 17 серпня оголосило новий тендер на послуги з ремонту апарату МРТ Achieva 1.5T Philips.

Торги заплановані на 28 серпня, строк виконання робіт не змінився – до 31 жовтня 2023 року. Очікувана вартість закупівлі теж незмінна – 2 млн 941 тис. грн.

Нагадаємо, 4 серпня обласна лікарня оголосила тендер на послуги з ремонту магнітно-резонансного томографа. На торги подав заявку лише один учасник: київське ТОВ «Гало газ» з пропозицією 2 млн 940 тис. грн – на тисячу менше очікуваної вартості.

12 серпня відбулося відкриття тендерних пропозицій, у документації ТОВ виявили невідповідності та надали термін до 16 серпня для їх усунення, але фірма у визначений час цього не зробила, тому її пропозицію відхилили.

Нижче – скриншот з вимоги про усунення невідповідностей:

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 липня 2023 року соцмережами почала ширитися інформація, що цього дня у Житомирській обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського вибухнув апарат МРТ під час ремонтних робіт: правоохоронці почали перевірку, а в лікарні чекали представників «Philips», які після обстеження мали визначити ступінь пошкодження апарату і суму збитків. 21 липня керівник обласної лікарні Богдан Леськів розповідав, що за ремонт та проведене обстеження апарату заплатить підрядна фірма, чиї співробітники пошкодили МРТ, та сподівався на швидке відновлення роботи томографа. . Зауважимо, що 29 червня обласна лікарня уклала з ФОП Логінов Олександр Іванович договір вартістю 45 тис. 510 грн на послуги з ремонту медичного обладнання, зокрема – ремонт системи киснепостачання МРТ.

Зазначений апарат МРТ працює в Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського з червня 2016 року, на його закупівлю витратили 29,4 млн грн і ще 1,3 млн грн – на ремонті роботи для встановлення апарату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: томограф лікарня МРТ ремонт тендер обласна лікарня 
Матеріали по темі