Події

У Житомирській області внаслідок зіткнення мікроавтобуса та легковика постраждали 7 людей, серед яких дитина

20 August 2023, 12:14

Під ранок 20 серпня у Житомирській області зіткнулися мікроавтобус та легковик, постраждали щонайменше 7 людей, серед них дитина. Правоохоронці розслідують обставини.

Про це 20 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася близько 4:00 20 серпня поблизу с. Хажина Бердичівського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що відбулося зіткнення мікроавтобуса «Mercedes Sprinter», який рухався у напрямку міста Житомира, та «Volkswagen Passat», який їхав у зустрічному напрямку. За кермом автобуса перебував 28-річний житель Закарпаття, а легковика - 35-річний мешканець Київщини. В результаті автотрощі постраждало щонайменше 7 осіб, серед них дитина - 16-річна жителька Кіровоградської області. Обидва водії та пасажири автобуса були доставлені до реанімаційного та травматологічного відділень міської лікарні Бердичева», - йдеться в повідомленні.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення - ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 18 серпня близько 15-ї години, на 177 км автодороги Київ — Чоп (село Мартинівка Житомирської області), сталася ДТП із потерпілими, рух транспорту в напрямку міста Києва був частково ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 17 серпня 2023 року патрульні повідомили про дві ДТП, які сталися на трасах в Житомирській області, внаслідок автопригод рух транспорту був ускладнений. Згодом у поліції надали подробиці однієї з ранкових аварій біля Житомира: там зіткнулися фургон з мікроавтобусом: двоє людей травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція постраждалий 
Матеріали по темі