Події

Проліз через дах і виносив алкоголь з продуктами мішками: у селі Житомирської області «спіймали» причетного до крадіжки з магазину

24 August 2023, 09:49

Андрушівські патрульні затримали причетного до крадіжки з магазина, місцевий житель села Червоненської громади пошкодив дах та наскладав кілька мішків товарів.

Про це 23 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«22 серпня пізно ввечері до поліції звернулась продавчиня крамниці, розташованої у с. Великих Мошківцях Червоненської громади. Жінка повідомила, що їй на мобільний надійшло сповіщення тривожної сигналізації про ймовірне потрапляння сторонніх у приміщення торговельного закладу. На місце події прибули патрульні відділу поліцейської діяльності №1 (м. Андрушівка). Оглянувши будівлю, вони виявили драбину та пошкоджений дах, а всередині – отвір у стелі. Заявниця також вказала на відсутність товару на вітринах. Під час обстеження прилеглої до крамниці території поліцейські знайшли викрадені товари. У кількох мішках були складені пляшки з алкоголем та харчові продукти. Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу вилучили речові докази та іншу слідову інформацію», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тим часом інспектори сектору реагування патрульної поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 40-річний місцевий житель. Як з’ясувалось, побачивши автомобіль поліцейських, він втік, покинувши викрадене. Чоловіка розшукали за місцем проживання.

Слідчі затримали його в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Нині досудове розслідування проводиться за ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, у ніч на 24 липня в селищі Народичі чоловік вночі проліз у кафе й виніс звідти продукти та гроші: вкрадене приховав на кладовищі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2023 року до поліції звернулась 44-річна жителька Народицької громади із повідомленням про крадіжку з крамниці у с. Норинцях, що сталася тієї ночі. Поліцейські розшукали причетного до злодіяння 19-річного парубка, який виніс із магазину 15 тис. грн та продукти на суму близько 20 тис. грн. Вкрадене хлопець заховав у закинутій будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка алкоголь магазин поліція 
Матеріали по темі