Події

На автодорозі в Житомирському районі автомобіль Suzuki з’їхав у кювет, врізався в дерево та загорівся, водійка у лікарні

25 August 2023, 11:09

У Тетерівській громаді в ДТП травми отримала водійка позашляховика, яка рухалась у напрямку міста Чуднова, через зіткнення сталося загоряння автомобіля.

Про це 25 серпня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Автотроща сталася 24 серпня близько 14:50 на 32 кілометрі автодороги Житомир Чернівці поблизу села Високої Печі. Попередньо, водійка автомобіля «Suzuki, 34-річна житомирянка, рухаючись у напрямку міста Чуднова, не впоралася з керуванням на заокругленій ділянці дороги та здійснила зіткнення з деревом. Унаслідок ДТП жінка отримала травми та була ушпиталена до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Через зіткнення сталося загоряння автомобіля, тож до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучалися також фахівці ДСНС.

«Ще до приїзду рятувальників очевидці витягнули з автомобіля водійку. Прибули за викликом медики встановили, що внаслідок пожежі водійка отримала опіки тулубу та верхніх кінцівок. Каретою швидкої допомоги її госпіталізовано до лікарні. Пожежу ліквідовано за 40 хвилин. Вогонь встиг знищити автомобіль та суху рослинність на площі 30 кв. м», - про це повідомляє головне управління ДСНС України у Житомирській області.

Нині усі обставини події встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 14 серпня в Житомирській області на сільській дорозі автомобіль перекинувся і спалахнув: двоє чоловіків у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2023 року у селі Покалів Житомирської області автомобіль злетів з траси й загорівся, травмованого водія встигли врятувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник автомобіль машина ДТП 
Матеріали по темі