Події

Із житомирського ТЦ «Олді» евакуювали близько двох сотень осіб: правоохоронці перевіряють інформацію про замінування

25 August 2023, 14:55

У Житомирі в обідню пору 25 серпня у торговому центрі «Олді» шукають вибухівку, людей евакуювали, на місці є правоохоронці.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У пресслужбі Житомирського райуправління поліції в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію.

«25 серпня близько 13 години до поліції надійшло звернення від адміністрації торговельного центру «Олді» щодо замінування. За словами адміністратора, невідома особа зателефонувала до ТЦ та повідомила про те, що у приміщенні центру закладено вибухівку. Нині на місці події працюють поліцейські, слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Евакуйовано близько 200 осіб. Поліцейські працюють, станом на 14:43 небезпечних предметів не виявлено», - прокоментувала речниця Житомирського РУП Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, 11 серпня в обідню пору у Житомирі з драмтеатру та Поліського університету правоохоронці змушені були евакуювати людей з приміщень через повідомлення про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, в обідню пору 24 липня 2023 року Житомирську обласну військову адміністрацію «замінували», людей евакуйовували, на місці працювали всі необхідні служби, вибухівки не виявили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка ТЦ торгівельний центр Олді 
Матеріали по темі