Події

У Житомирі оштрафували чоловіка, який каменем поцілив собаці в око

26 August 2023, 12:07

У Житомирі судили чоловіка за жорстоке поводження з тваринами: кинув каменем у собаку та влучив в око. За скоєне його оштрафували на 3 400 гривень.

Постанову щодо справи про адмінправопорушення (за ст.89 ч.1 КУпАП (Жорстоке поводження з тваринами) Богунський районний суд м. Житомира ухвалив 9 серпня 2023 року. В Єдиному державному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 11 серпня.

Сам інцидент трапився 21 червня цього року. Так, з матеріалів суду відомо, що того дня чоловік «жорстоко поводився з тваринами, а саме до собаки змішаної породи, кинув каменем в око, чим завдав фізичного болю».

У судовому засіданні чоловік запевняв, що каменем у собаку не кидав. Однак свідки розповідали про інше.

Скриншот з постанови Богунського районного суду м. Житомира

Врешті, суд постановив: «ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 89 ч.1 КУпАП, та застосувати адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн».

Також на користь держави з чоловіка стягнули 536,80 грн судового збору.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2023 року Овруцький районний суд Житомирської області ухвалив вирок щодо чоловіка, який убив трьох цуценят. Його засудили до 5 років позбавлення волі з дворічним випробуванням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тварина собака суд постанова жорстоке поводження з тваринами  
Матеріали по темі