Суспільство

Житомирське «Полісся» у 5 турі Української Прем’єр-Ліги на виїзді обіграло ФК «Олександрія». Післяматчеві коментарі

27 August 2023, 17:20

«Полісся» у 5 турі Української Прем’єр-Ліги на виїзді обіграло ФК «Олександрія» з розгромним рахунком 0:3. За «вовків» відзначились Олександр Назаренко, Бені Макуана та Пилип Будківський. Ця перемога стала третьою для команди Юрія Калітвінцева у нинішньому сезоні.

Про це 27 серпня повідомила пресслужба ФК «Полісся».

Зазначається, що житомиряни повели у рахунку у другому таймі — перший м’яч забив дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика півзахисник «вовків» Олександр Назаренко. Згодом перевагу «Полісся» красивим ударом у дальній кут воріт подвоїв Бені Макуана, а остаточну крапку в зустрічі поставив після стандарту форвард команди Пилип Будківський.

«Сьогодні ми грали проти футбольного клубу «Олександрія», в якому грає мій син, але аж ніяк «Полісся» не грало проти мого сина. Загалом результат — файний, гра сподобалась. Дуже дисципліновано в обороні, в атаці — треба краще, але три забитих м’ячі — це здорово. Хлопці молодці. Взаєморозуміння між гравцями атакувальної ланки нашої команди ще поки нема, але є висока індивідуальна майстерність. Вони ще дуже мало часу тренуються разом. Але найголовніше — у цієї команди є майбутнє. Рухаємось далі», — сказав у післяматчевому коментарі головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев.


«Гра була дуже непростою, ви бачили, що в першому таймі були моменти в нашої команди, в суперника — не так багато, але в другому таймі ми трохи додали. На початку другої половини вони місцями мали ініціативу, а вже згодом ми її перехопили і забили спочатку один, потім — другий. Стало легше, а згодом вже довели гру до розгрому гру. Я вітаю весь Житомир і всіх вболівальників, з перемогою. Це дуже важлива перемога, будемо продовжувати працювати далі. Думаю, такого результату вдалось досягнути за рахунок того, що ми додали попереду. Десь були трохи агресивнішими, а десь трохи холоднокровніше реалізовували моменти. Свіжі футболісти, які вийшли на заміну, допомогли і ми разом здобули цю перемогу», — поділився своїми враженнями автор третього забитого голу «Полісся» нападник Пилип Будківський.

«Дійсно, матч для нас був дуже важкий, як і для «Олександрії». Перший тайм — був дещо сумбурним, можна сказати. В другому таймі ми отримали настанову взяти м’яч під контроль і намагатись через пас виходити в лінію атаки і пробувати завершувати. Я дуже щасливий, що мені вдалось вийти і забити, допомогти команді. Найголовніше — сьогодні маємо перемогу, а індивідуальні дії — то таке. Такі ігри дуже важкі для обох команд. Забиваєш один гол, а команда, яка пропустила, хоче бігти вперед. На цьому можна їх спіймати і забити другий та третій, як сьогодні і сталось. Я вважаю, що Олександрія сьогодні добре грала, але комусь потрібно було забити перший гол. Це зробили ми і ми — виграли», — резюмував гру півзахисник «Полісся» Олександр Назаренко.

Нагадаємо, анонсувалося, що 26 серпня футбольний клуб «Полісся» зіграє виїзний матч 5 туру Української Прем’єр-Ліги проти «Олександрії». ФК «Полісся» запрошувало вболівальників підтримати команду у фан-зоні в центрі Житомира біля кінотеатру Жовтень та на вулиці Новий бульвар.

Як повідомляв Житомир.info, 23 серпня 2023 року пресслужба ФК «Полісся» інформувала, що клуб на виїзді обіграв ФК «Агробізнес» у четвертому попередньому етапі розіграшу кубка України з футболу. Житомиряни обіграли команду з Волочиська із рахунком 0:2.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч "Полісся" ФК "Полісся" ФК "Олександрія"  
Матеріали по темі