Події

За вихідні житомирські патрульні виявили на дорогах майже 20 п’яних водіїв та винесли понад 380 постанов за перевищення швидкості

28 August 2023, 12:17

Упродовж вихідних, 26 та 27 серпня, житомирські патрульні опрацювали майже 160 завдань, зокрема, склали 19 протоколів на водіїв напідпитку та винесли 44 адмінматеріали за розпивання та куріння в громадських місцях.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Коротко про роботу патрульних за вихідні: патрульні опрацювали майже 160 завдань; здійснюючи контроль за дотриманням швидкісного режиму за допомогою приладу TruCam, патрульні винесли 381 постанову; склали 19 протоколів на водіїв, у яких виявили ознаки сп‘яніння; за розпивання алкогольних напоїв, куріння у громадських місцях — патрульні винесли 44 адмінматеріали; передали слідчим водія, який пропонував патрульним неправомірну вигоду; крадіжка, грабіж, шахрайство, хуліганство — 5 випадків, у яких інспектори затримали, ймовірно, причетних громадян до події; у 3 громадян інспектори виявили заборонені речовини, ймовірно, наркотичної дії», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25 серпня у селищі Миропіль інспектори групи реагування Бердичівського районного відділу поліції під час патрулювання зупинили автомобіль ВАЗ 2106, водій якого знехтував правилами користування ременями безпеки. Виявилося, що чоловік ще й був нетверезим. Аби уникнути відповідальності, п’яний водій запропонував правоохоронцям відкупне – 20 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2023 року правоохоронці інформували, що за тиждень на дорогах Житомирського району поліцейські виявили 48 водіїв напідпитку, відносно порушників були складені адміністративні протоколи та скеровані до суду для прийняття рішень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі