Події

У Вінниці Nissan на смерть збив 28-річного жителя Житомирської області, який перетинав шлях на пішохідному переході

28 August 2023, 14:20

У Вінниці водійка Nissan не впоралася з керуванням та здійснила наїзд на пішохода, внаслідок автопригоди 28-річний житель Житомирської області загинув на місці.

Про це 28 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінниці та у м. Бар. Внаслідок аварій 28-річний пішохід та 72-річна велосипедистка отримали травми, несумісні з життям. Слідчі встановлюють причини автопригод. Одна з аварій сталась 26 серпня у м. Вінниця на трасі М-21 біля готельного комплексу "Гостевія". За попередньою інформацією слідства, 54-річна водійка автомобіля Nissan не впоралась із керуванням та допустила наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП 28-річний житель Житомирської області від отриманих травм загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

Того ж дня у м. Бар по вул. Героїв Майдану трапилась ще одна автопригода. За попередньою інформацією слідства, 27-річний водій автомобіля Volkswagen Golf не впоравшись з керування допустив наїзд на велосипедистку, яка зліва на право перетинала проїжджу частину у попутному напрямку. Внаслідок аварії 72-річна мешканка м. Бар отримала травми несумісні з життям.

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Слідчі розслідують кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі.

Усі обставини та причини автопригод встановлюються.

Нагадаємо, 22 серпня ввечері в селі Тетерівка водій автомобіля «Skoda» збив 11-річного хлопчика, який переїжджав дорогу на велосипеді, дитину ушпиталили.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 серпня 2023 року в Харитонівській громаді Volkswagen здійснив наїзд на 17-річного хлопця, юнак потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія наїзд на пішохода пішохід 
Матеріали по темі