Новини компаній

Телевізори на 32 дюйми – універсальна техніка для невеликих приміщень

30 August 2023, 10:46

Раніше телевізори з діагоналлю 32 дюйми вважалися просто гігантськими, але сьогодні ринок багатий чималою кількістю великих пристроїв і подібна діагональ виглядає не такою вже й великою. Але техніка все одно продовжує бути актуальною, особливо для невеликих офісів, квартир та будинків. Висота до 40 см, а ширина досягає 79 см. Це вдале рішення, якщо мінімальна відстань де телевізора буде 1,3 метра.


Конструкція розміщується на тонких ніжках, кріпиться на стіну або спеціальну підставку. Ознайомитися з великою кількістю пропозицій такого типу найзручніше тут https://comfy.ua/ua/flat-tvs/tv_poular_diag__32__tv_tehnolog__smart-tv/, де є моделі телевізорів зі Smart TV. Це унікальний інструмент для створення повноцінного мультимедійного центру, де є вбудований браузер та можливість скористатися великою кількістю додаткових сервісів.

Типи екранів

Виробники використовують різні варіанти технологій та стандартів, щоб у результаті створити якісну основу для відображення інформації. Серед основних пропозицій слід зазначити:

  • LCD. Сучасна модернізація рідкокристалічних дисплеїв. Доповнюється LED-підсвічуванням, що дозволяє зробити сам телевізор дуже тонким, знизити споживання енергії на 40%, а також забезпечити хороший рівень контрастності;
  • QLED. Технологія ґрунтується на квантових точках. Серед характеристик можна відзначити гарну передачу кольору, достатню яскравість зображення та високу енергоефективність;
  • OLED. За основу беруться органічні світлодіоди, що створює ідеальну різкість, потрібну глибину чорного кольору, забезпечуючи миттєвий відгук;
  • NanoCell. Всього в 1 нанометрі розташовується велика кількість частинок, за допомогою яких відбувається поглинання небажаних хвиль. Завдяки цьому картинка буде яскравою, без зайвих «домішок» і дефектів.

Кожна з технологій вибирається під певні завдання, і якщо телевізор використовуватиметься лише для перегляду кабельних каналів, то підійде бюджетний варіант.

Функціонал та особливості

Наявність Смарт ТБ – великий плюс сучасного телевізора. Такий функціонал створює свободу дій і не обмежує перегляд різного контенту. Наявність Wi-Fi або роз'єму LAN для інтернету є добрим способом створити з телевізора повноцінний комп'ютер. Протокол Bluetooth дозволить підключати бездротові аксесуари, зокрема навушники.

Технологія PurColor створює максимально реалістичні відтінки на екрані, а потужна аудіосистема унеможливлює покупку додаткових колонок. Деякі моделі доповнюються HDR, щоб підвищити деталізацію зображення.

Виробники

На ринку є продукція від LG, Xiaomi, Хайсенс, Samsung, Тошиба, Нокіа та інших компаній. Провідні виробники постійно експериментують над продукцією та створюють навіть опуклі екрани, що є їхньою візитною карткою. Основний акцент все одно робиться на якості зображення. Деякі бренди намагаються створити якісний звук, при цьому впровадити потужні динаміки у тонкий корпус.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі