Події

В Житомирі на Короленка затримали «мисливця» за мідними дротами, а на Польовій – чоловіка, який розгулював з ножем у руках

30 August 2023, 14:29

У понеділок 28 серпня, близько 22-ї години, інспекторам роти ТОР надійшло повідомлення про хуліганство на майдані Польовому.

Про це 30 серпня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Заявниця повідомила, що у дворі будинків ходить невідомий чоловік з ножем у руках. Прибувши на місце події, охоронці порядку виявили чоловіка схожого за описом, який надала заявниця. Під час проведення поверхневої перевірки громадянина, патрульні виявили в нього ніж, схожий на холодну зброю. На місці події працювала слідчо-оперативна група», - йдеться у повідомленні.

Учора, 29 серпня, близько 23-ї години поліцейські отримали повідомлення про хуліганство на вулиці Короленка.

«Прибувши на місце події, інспектори встановили, що чоловік спеціально підготовленою палицею з гачком обривав мідні кабелі, схожі на телефонні. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу. Для надання правової кваліфікації діям чоловіків патрульні доставили їх до Житомирського районного управління поліції», - інформує патрульна поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в ніч на 25 серпня 2023 року біля бару «Барбаросса» сталася масова бійка між компаніями молодиків: кількох вдалося затримати і скласти протоколи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство патрульні ніж дріт Польова вул.Короленка 
Матеріали по темі