Місто

«Житомирводоканал» звітує про завершальний етап заміни водогону на Лятошинського: роботи тривали чотири місяці

1 September 2023, 09:42

Бригада старшого майстра Михайла Яриновського цього літа закінчила перекладку 450 метрів технічно зношеної ділянки водопровідної магістралі діаметром 250 мм на вул. Лятошинського.

Про це 31 серпня повідомила пресслужба комунального підприємства «Житомирводоканал».

«Наступного тижня розпочнеться процес перепідключення вводів від водопровідної мережі до будинків. Водопровідна мережа забезпечує водопостачання мешканців багатоповерхівок та приватного сектору мешканців вул. Лятошинського та вул. Михайлівської. Перекладка цієї зношеної ділянки трубопроводу не тільки покращить якість надання послуги водопостачання, але й скоротить виникнення аварійних ситуацій та втрат води», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заміну провели комплексно: збудували 10 нових оглядових колодязів та 1 водопровідну камеру з установкою сучасної запірної арматури.

Нагадаємо, 8 травня цього року в Житомирі водоканал почав заміну водопровідних та каналізаційних комунікацій на вулиці Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 23 лютого 2023 року з міського бюджету управлінню комунального господарства виділили 3,2 млн грн на реконструкцію каналізаційних мереж по вул. Бориса Лятошинського та 1,8 млн грн на придбання матеріалів для реконструкції водопровідних мереж по цій вулиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал водопостачання вул.Лятошинського ремонт мережа 
Матеріали по темі