Місто

Проєкт реабілітаційного центру для військових в житомирському гідропарку обиратимуть на студентському конкурсі

1 September 2023, 12:54

Концепцію реабілітаційного центру у Житомирі розроблятимуть для військових молоді архітектори та конструктори.

Про це 1 вересня повідомила Житомирська міська рада.

«Компанія Steel Freedom оголошує архітектурний конкурс, переможні якого виконають концептуальну візуалізацію для Житомира. 10-й архітектурний студентський конкурс Steel Freedom стартує від сьогодні. Конструктивні вимоги виконавцю формує міська рада. Концепцію реабілітаційного центру оберуть з-поміж найкращих робіт. Участь у конкурсі можуть брати участь студенти архітектори та конструктори 3-6 курсів з 14 профільних українських вишів», - йдеться у повідомленні.

Реєстрація команд відбудеться з 1 вересня по 2 жовтня 2023 року, подача проєктів можлива до 1 листопада, фінал, з онлайн-трансляцією, в межах якого і будуть визначені переможці, пройде 25 листопада.

Стати учасником Steel Freedom або детальніше дізнатися про конкурс можна на офіційному сайті компанії. Конкурсне завдання можна переглянути тут.

Нагадаємо, 22 червня мер Житомира презентував проєкт реконструкції гідропарку та розповів, де саме хочуть будувати реабілітаційний центр. 24 червня мер зустрівся в гідропарку з кількома активістами та показав місце для майбутнього реабілітаційного центру.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Лікарня № 2 ім.В. П. Павлусенка» Житомирської міської ради виділили в гідропарку ділянку площею 1 га під будівництво реабілітаційного центру для військових: рішення увалили на сесії міської ради 29 червня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реабілітаційний центр конкурс будівництво лікарня гідропарк архітектор 
Матеріали по темі