Події

Житель Житомирської області хотів купити автомобіль, але натрапив на шахрая: переказав йому майже 80 тис. грн

2 September 2023, 13:15

Житель Житомирської області хотів купити автомобіль, однак натрапив в інтернеті на шахрая. Повіривши псевдопродавцеві, чоловік переказав йому майже 80 тисяч гривень.

Про це 2 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

До відділу поліції №1 Житомирського райуправління звернувся 49-річний житель Черняхівської громади із заявою про ошуканство.

«Як з’ясувалося, чоловік хотів придбати автомобіль. На одному з сайтів знайшов оголошення. Зв’язався з продавцем, який запевнив, що доставить йому транспортний засіб, однак після сплати майже повної вартості. Заявник перерахував на банківську картку незнайомця 77 тисяч гривень. Однак обіцяного авто так і не отримав і гроші йому ніхто не повернув», – йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Нагадаємо, 31 липня 2023 року поліція розповідала про ошукану 45-річну житомирянку, яка втратила понад 107 тис. грн при «купівлі» машини.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2023 року житель Житомирської області хотів купити автомобіль з-за кордону і переказав продавцю-шахраєві майже 240 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство ошуканство автомобіль машина  
Матеріали по темі