Події

Зранку поблизу Житомира зіткнулися фура та легковик: обійшлося без постраждалих

4 September 2023, 10:40

Зранку 4 вересня близько 8 години на перехресті біля повороту на Зарічани зіткнулися фура та легковик, ускладнений рух у бік Житомира.

Про це Житомир.info повідомила читачка та надіслала фото до редакції.

У коментарі Житомир.info пресслужба патрульної поліції в Житомирській області підтвердила факт ДТП та надала деякі подробиці.

«Виклик про автопригоду надійшов о 7:35, рух був частково ускладнений тимчасово. Водій, керуючи автомобілем Volvo з напівпричепом, рухаючись в попутному напрямку був не уважний, не вибрав безпечної швидкості руху не дотримався дистанції, в результаті чого зіткнувся з автомобілем Renault, який зупинявся перед перехрестям на заборонений сигнал. При ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія автомобіля Volvo патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП», - зазначили у патрульній поліції.

Нагадаємо, вдень 3 вересня в Житомирі сталася ДТП на перехресті вулиць Івана Кочерги та Святослава Ріхтера, внаслідок чого травмувалася 2-місячна дитина.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 2 вересня 2023 року в Житомирі на вулиці Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, один водій отримав травми. У ніч на 2 вересня 2023 року в Житомирі в результаті дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Покровській загинув водій BMW: автомобіль врізався в електроопору та дерево, а потім перекинувся на бік у кювет і загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі