Події

На перехресті в Житомирі після зіткнення з легковиком фургон влетів у дерево: одна людина загинула, двоє травмовані

4 September 2023, 11:06

У Житомирі ввечері 3 вересня на перехресті вулиць Івана Мазепи та Бориса Тена зіткнулися вантажівка та легковик, після чого перша в’їхала в дерево, в результаті один із водіїв загинув на місці, ще двоє учасників ДТП травмовані.

Про це 4 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 3 вересня близько 23:50 на перехресті вулиць І. Мазепи та Б. Тена в обласному центрі. Попередньо, зіткнулись вантажний фургон «Mercedes Benz», за кермом якого перебував 46-річний житель Рівненщини, та легковик «Ford Fusion» під керуванням 30-річного житомирянина. Потому вантажівка зіткнулась з деревом. У результаті ДТП водій фургона «Mercedes» загинув на місці події. Його пасажир, 60-річний житель Рівненської області, а також водій автомобіля «Ford» з травмами були ушпиталені.

Слідчі встановлюють причини та обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, зранку 4 вересня близько 8 години на перехресті біля повороту на Зарічани зіткнулися фура та легковик, тимчасово був ускладнений рух у бік Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 3 вересня 2023 року в Житомирі сталася ДТП на перехресті вулиць Івана Кочерги та Святослава Ріхтера, внаслідок чого травмувалася 2-місячна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі