Новини компаній

Розробка стратегії, оптимізація процесів, підвищення ефективності: коли бізнесу потрібен консалтинг

4 September 2023, 12:20

Вирішити проблему на тому ж рівні, на якому вона виникла — неможливо. Рішення з'являється в процесі росту та вдосконалення бізнес-процесів або особистих навичок. Але нерідко буває, що самостійно зробити це важко. Значно пришвидшити розвиток та вихід з кризової ситуації допомагає консалтинг.

В агенції з пошуку та навчання персоналу GOLDEN STAFF розповіли, що таке консалтинг і на якому етапі він потрібен.

Просто поради чи щось більше: що таке консалтинг

Під консалтингом розуміють надання незалежними фахівцями експертних рекомендацій щодо різних аспектів бізнесу. Консультації можуть проводитись з приводу юридичних, фінансових, інвестиційних, логістичних, маркетингових, кадрових, управлінських та інших питань.

Консалтинг потрібен не лише великим компаніям, а й підприємцям-початківцям, які зіткнулись з певними проблемами чи складнощами, стартапам, урядовим та некомерційним організаціям, фінансовим установам.

Існують різні види консалтингу. Наприклад, одні з головних напрямів роботи GOLDEN STAFF — менеджмент-консалтинг та HR-консалтинг. Вони допомагають компаніям не тільки вирішити питання управління персоналом та кадрової політики, а й з розробкою стратегій й управлінням проектів.

Коли потрібен консалтинг

Консалтинг вирішує різноманітні завдання бізнесу, тому звертатись до фахівців можна на будь-якому етапі — від складання бізнес-плану та дослідження ринку до масштабування бізнесу, оптимізації процесів та вирішення кризових питань.

На самому початку розвитку бізнеса актуальні стратегічні сесії, де фахівці проаналізують стан ринку та запропонують найкращі способи розвитку.

Вже існуючім бізнесам, які пройшли етап становлення та виявились на певному плато і не знають куди рухатись далі, допоможуть консультації з підвищення ефективності відділу продажів, розвитку корпоративної культури та управління персоналом.

GOLDEN STAFF

Агенція з пошуку та навчання персоналу GOLDEN STAFF працює в Україні з 1998 року і стала однією з перших агенцій повного циклу — від пошуку фахівців, їх навчання, оцінки діяльності та розвитку.

Консалтингові послуги GOLDEN STAFF допомагають досягати бізнес-цілей, більш ефективно використовувати ресурси, управляти проектами та збільшувати прибутковість.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі