Суспільство

Нестримні сучасні та рідні ретро-смаки: безалкогольні напої ТМ «Наша вода» – відмінний вибір у будні і свята

4 September 2023, 14:09

Смаки, знайомі з дитинства

«Ситро», «Крем-сода», «Буратіно»… Багатьох назви цих напоїв хоча б на мить здатні думками повернути у дитинство. На секунду здається, ніби тримаєш у руках пляшку, вкриту прохолодною росою, згадується той особливий аромат, солодко-свіжий смак та колючі бульбашки, що так добре бадьорять та заряджають.

Усе багатство ретро-смаків зберегла й примножила ТМ «Наша вода» ТОВ «Бердичівпиво». Підприємство, що працює вже понад два десятки років, є одним із лідерів у своїй галузі, пильно береже традиції й водночас постійно впроваджує новітні ефективні рішення, слідуючи сучасним технологічним тенденціям та реагуючи на запит споживача.

Нині лінійка «Нашої води» нараховує майже півтора десятка смаків, тож, мабуть, кожен зможе знайти «свій», улюблений: «Добродій», «Лимонад», «Крем-Сода», «Екстра-ситро», «Кола», «З ароматом Апельсина», «Вибуховий лід BOOM ICE», «Поліський край», «Лимонад», «Ситро», «Тархун», «Узвар», «Мохіто», «Лимонад яблуневий». Усі такі різні, знайомі й неповторні водночас.

Вода – основа високої якості та відмінного смаку кожного з напоїв

Зрозуміло, що основою всіх безалкогольних газованих напоїв є вода. І саме від її якості залежить і смак продукту, і його властивості, і вплив на організм. Тож до процесу підготовки води на підприємстві ставляться особливо відповідально.

Напої ТМ «Наша вода» виготовляються на основі води, видобутої з артезіанської свердловини глибиною 110 м, яка розташована на території заводу. Важливо, що перед застосуванням у виробництві вода проходить комплексну багатоступеневу очистку на сучасному високотехнологічному устаткуванні.

Фільтрацію води проводять через послідовно встановлені фільтри різних типів:

• грубої механічної очистки(пісочно-вугільні фільтри);
• комплексної очистки;
• фільтри тонкої очистки (установка зворотного осмосу).

Що ж передбачає кожен з етапів очистки?

Фільтри грубої механічної очистки (безреагентний спосіб) застосовують для видалення завислих частинок у воді розміром більше 20 мікрон (глина, пісок та інше), частково – заліза, а також для усунення запахів.

Комплексна очистка води проходить з використанням фільтруючого матеріалу EKOMIX. Це багатоцільовий іонообмінний матеріал, що використовується для комплексної очисти водопровідної та артезіанської води з одночасним пом’якшенням, видаленням заліза, марганцю, амонію, зниженням кольоровості та окиснюваності.

Зворотний осмос – процес, під час якого вода при певному тиску проходить через напівпроникну мембрану з більш концентрованого в менш концентрований розчин, тобто у зворотному для осмосу напрямку. Це один із найефективніших варіантів очистки води. Система здатна видалити 99 % забруднень, зокрема кремній, фтор, бор, нітрати і сульфати, а також віруси й бактерії. Саме це стає гарантією не лише безпечності, але й відмінних смакових властивостей кінцевої продукції.

Суттєво, що кваліфікована команда фахівців суворо контролює якість напоїв на кожному етапі виробництва. Тож, купуючи продукцію ТМ «Наша вода», споживач може бути впевненим, що обирає дійсно безпечний для здоров’я напій.

… Збираючись у дорогу чи складаючи кошик на пікнік, готуючись до свята чи просто купуючи продукти на щодень, варто захопити пляшку-другу безалкогольних газованих напоїв ТМ «Наша вода»: хтось з теплотою згадає старе, а хтось з насолодою познайомиться з новим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Наша вода" вода напій газований напій безалкогольний напій  
Матеріали по темі