Місто

У Житомирі для ремонту перекриватимуть рух на вулиці Князів Острозьких, а на Гоголівській підрядник буде виправляти люки

4 September 2023, 16:04

У Житомирі продовжують ремонтувати дороги, зокрема, роботи тривають на вулиці Князів Острозьких. 5 вересня планують почати укладати асфальт, через що перекриють рух транспорту.

«Проводиться поточний ремонт вулиці Князів Острозьких на ділянці від вул. Київської до вул. Бориса Тена. Було оголошено тендер на проведення поточного ремонту проїзної частини, з ціною 4 млн 608 тисяч грн переможцем було визнано ПП «Автомагістраль». Там більше ніж 6 тис. кв. м ремонт асфальтобетонного покриття. Є заміна люків на нові та просто їх ремонт, є заміна опорних плит, ремонт зливостоків, виправлення бортового каменю, пониження. Завтра, 5 вересня, планується перекриття автомобільного руху на ділянці проведення ремонту по вулиці Князів Острозьких. Заплановано до кінця тижня (до 10 вересня) завершити асфальтування та закрити об’єкт», - розповідає заступник начальника КП «УАШ» Дмитро Павлов.

27 липня УАШ оприлюднило інформацію про намір укласти договір з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини по вул. Князів Острозьких (ділянка від Київської до Бориса Тена) за 4 млн 608 тис. 460,28 грн. Торги з очікуваною вартістю 5 млн 274 тис. 384 грн були оголошені 14 липня, «Автомагістраль» була єдиною фірмою, яка подала заявку на торги.

Поруч завершили поточний ремонт вулиці Гоголівська. Новий асфальт поклали на проїзній частині та на тротуарі. Коштувало це 3 млн 920 тис. грн.

«Вийшов не дуже простий об'єкт, було чимало розкопок. Ще й розкопок, які неможливо було закрити. Розкопки на проїзній частині закриваються лише тоді, коли є висновок про якісне ущільнення, в цьому випадку довго чекали цей висновок тому була затримка. У нас є претензія щодо двох люків, які потрібно виправити, а так роботи вже завершені», - сказав заступник начальника КП «УАШ» Дмитро Павлов.

На початку квітня КП «УАШ» оголосило тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Гоголівській (від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібної), із семи учасників найдешевша пропозиція була у ТОВ «Асфальт Плюс» – 3 млн 920 тис. 289,98 грн, з яким і уклали договір. Поточний ремонт дороги та тротуарів на вул.Гоголівська у Житомирі розпочали у червні 2023 року, частина вулиці кілька тижнів була перекрита.

Як повідомляв Житомир.info, в 2023 році поточний ремонт покриття в Житомирі збиралися зробити на майже 70 вулицях і провулках, за словами заступника мера Олександра Шевчука, на поточні ремонти було передбачено 54 млн грн. В серпні УАШ продовжувало проводити тендери на поточний ремонт доріг і тротуарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ дорога ремонт вул.Князів Острозьких вул.Гоголівська  
Матеріали по темі