Місто

Підприємцю хочуть дозволити встановити у Житомирі на Чуднівській павільйон зупинки громадського транспорту

4 September 2023, 16:39

Влада Житомира збирається погодити проведення благоустрою території і встановлення зупинки за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 137/2.

Відповідний проєкт рішення виконкому 31 серпня оприлюднили на сайті міської ради.

«Погодити фізичній особі-підприємцю Боднарчуку Олегу Миколайовичу проведення благоустрою території з розміщенням, обладнанням та утриманням павільйону зупинки громадського транспорту за адресою: м. Житомир, вул.Чуднівська, 137/2 з дотриманням норм, правил та державних стандартів, згідно з ескізним проєктом, що додається. Роботи по благоустрою території проводити після погодження з відповідними службами інженерної інфраструктури міста», - йдеться у проєкті рішення.

В ескізному проєкті зазначено, що на зупинці буде встановлений павільйон площею 10 кв.м, лавка, три бетонних кашпо, урна для сміття, вкладена бетонна тротуарна плитка на площі 267,03 кв.м та проведене озеленення на площі 4,22 кв.м.

Зауважимо, що нова будівля біля майбутнього МАФу на зупинці теж належить родині Бондарчуків: Юлія Боднарчук розміщує оголошення щодо оренди комерційної нерухомості на вул.Чуднівська 137/2.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2023 року житомирське ТТУ за 1 млн 245 тис. грн купило десять зупинок, які збиралися встановити замість старих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком зупинка павільйон вул.Чуднівська МАФ 
Матеріали по темі