Події

У Житомирському районі чоловік, погрожуючи підірвати все навколо, викрав жінку, підозрюваного затримали на Київщині

4 September 2023, 18:46

На Київщині житомирські поліцейські затримали підозрюваного у хуліганстві та викраденні людини.

Про це 4 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, 2 вересня до відділу поліції № 1 Житомирського районного управління надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Житомирського району невідомий чоловік погрожує зброєю та боєприпасами: на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

«Попередньо встановлено, що близько 16.30 до домоволодіння місцевої жительки приїхав чоловік, який, начебто, був раніше у стосунках з нею. Жінка не виявила бажання спілкуватися. Однак, зі слів свідків, чоловік почав демонструвати зброю та боєприпаси, погрожуючи підірвати все навколо. Таким чином він завадив оточуючим захистити жінку та примусив її сісти в авто та поїхав у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

У ході спеціальної поліцейської операції автомобіль Ford fiesta, на якому рухався викрадач разом з потерпілою, зупинили на території Київської області. Слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноважено службовою особою) КПК України. Ним виявився 29-річний житель Житомирського району.

Поліцейські вилучили з місця події, а також зі сховку, облаштованого у лісовій місцевості, предмет, схожий на корпус гранати, та сумку зі ще двома об’єктами, схожими на гранати.

Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 146 КК України та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Відповідальність за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України буде вирішуватися після проведення судових експертиз.

За такі дії чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, 1 вересня 2022 року у Житомирі невідомі особи силоміць посадили у багажник авто чоловіка і поїхали геть. ТОРівці оперативно затримали ймовірних викрадачів.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2021 року до поліції Житомира надійшло повідомлення про те, що на виїзді з міста троє чоловіків силоміць заштовхали дівчину до автомобіля і поїхали в напрямку Бердичева. Правоохоронці оголосили операцію «Перехват» і наздогнали вказаний автомобіль уже поблизу Бердичева. Поліція розбиралась у ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя боєприпас викрадення викрадення людини  
Матеріали по темі