Суспільство

Як пережити прийдешню зиму?

5 September 2023, 10:56

До критичної інфраструктури по опаленню зазвичай відносять Теплокомуненерго. Це закономірно, адже на сьогоднішній день переважна більшість споживачів тепла підключена до централізованої системи теплозабезпечення. Там працюють фахівці, які знають, як підготуватись до опалювального сезону, що потрібно замінити, реконструювати, модернізувати чи провести технічне переоснащення, щоб вдосконалити ефективність централізованої системи опалення.

Але індивідуальне опалення теж можна віднести до критичної інфраструктури, бо це питання виживання людей і країни в умовах війни та блекаутів. Потрібно вже зараз замислюватись та проводити підготовчі роботи до опалювального сезону.

Сьогодення диктує жорсткі вимоги:

  • Відійти від використання газу
  • Зменшити використання електроенергії

Одним із шляхів досягти цього є перехід на енергоощадливе інноваційне обладнання, а саме тепловий насос.

Враховуючи можливу складність цього опалювального сезону через військові дії, можливі пошкодження енергетичної інфраструктури, блекаути, тепловий насос дозволить:

  • Повністю відмовитись від газу
  • Зменшити споживання електроенергії в 3 рази за опалювальний період, відповідно витрати на опалення теж зменшаться в 3 рази.

Ще які переваги теплового насосу? У випадку блекауту, для забезпечення опалення, необхідна потужність генератора в 3 рази менша, ніж потужність звичайного електричного опалення. Отже, витрати на придбання генератора, а також споживання палива при експлуатації також менше в рази.

Для кого це актуально? Приватні будинки та котеджи, адміністративні будівлі та офіси, кафе та ресторани, готелі тощо, що відповідають певним критеріям.

У зв’язку з вторгненням росії в нашу країну, в Європі справжній бум на встановлення теплових насосів. Європа теж відмовляється від газу, а найкраща альтернатива – це тепловий насос.

Якісний та надійний виробник теплових насосів - німецька компанія VAILLANT GmbH, яка є лідером ринку інновацій у Європі та пропонує клієнтам у всьому світі екологічно чисті та енергозберігаючі системи, засновані, головним чином, на поновлюваних джерелах енергії. Це конденсаційні газові котли, сонячні геліосистеми, теплові насоси, системи рекуперації та вентиляції.

Компанія VAILLANT GmbH нещодавно відкрила у нашому місті своє представництво по інноваційним технологіям.Сертифікованим партнером і представником Компанії VAILLANT GmbH у Житомирі є компанія АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС.

АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС — інженерна проектно-монтажна та торгова компанія. Основними напрямками роботи компанії є проектування, монтаж, пусконалагодження, постачання, продаж, гарантійне та сервісне забезпечення інженерного обладнання та систем.

АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС використовує для опалення свого офісу тепловий насос VAILLANT aroTHERM, що дозволило відмовитись від інших джерел теплопостачання.

Ви можете прямо в офісі ознайомитись з роботою теплового насоса, а також побачити динаміку та статистику використання теплового насоса за попередні опалювальні періоди.

Підготовка до опалювального сезону у самому розпалі, тому не зволікайте, фахівці АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС професійно підберуть, встановлять та налагодять систему з тепловим насосом,а вподальшому забезпечать сервісне обслуговування.

Енергетична ефективність - це енергетична безпека країни, і вона вкрай важлива у цей зимовий період для нашого виживання та енергонезалежності країни та кожного громадянина.

Контакти ТОВ АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС: м. Житомир, вул. Князів Острозьких, 98.

Тел: 063-510-41-49, 0412-480-111

Сайт:https://aquatherm.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення тепло 
Матеріали по темі