Події

У Житомирському районі Toyota злетіла в кювет і перекинулася: загинув 28-річний пасажир, правоохоронці шукають свідків ДТП

6 September 2023, 09:58

Слідчі поліції розшукують свідків ДТП зі смертельним травмуванням 28-річного жителя обласного центру, яка сталася 5 вересня близько 17:50 у Житомирському районі поблизу с. Тетерівка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 5 вересня близько 17:50 поблизу с. Тетерівки на автодорозі Житомир-Чернівці. Попередньо, водійка «Toyota», 31-річна жителька обласного центру, рухаючись у напрямку м. Чуднова не впоралася з керуванням. Унаслідок автівка зʼїхала в кювет та перекинулася. У результаті дорожньо-транспортної пригоди отримав травми пасажир «Toyota», 28-річний житомирянин. На жаль, його життя врятувати не вдалося. На місці події працює слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви стали очевидцями ДТП поліцейські просять зателефонувати за номером +380960255918, або ж на 102.

Нагадаємо, ввечері 3 вересня у Житомирі на перехресті вулиць Івана Мазепи та Бориса Тена зіткнулися вантажівка та легковик, після чого перша в’їхала в дерево, в результаті один із водіїв загинув на місці, ще двоє учасників ДТП були травмовані.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 3 вересня 2023 року в Житомирі сталася ДТП на перехресті вулиць Івана Кочерги та Святослава Ріхтера, внаслідок чого травмувалася 2-місячна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі