Події

Подробиці ДТП на об’їзній Бердичева: Dacia врізалася у колесовідбійник, а Skoda влетіла в Volkswagen, двоє з водіїв перевищували швидкість

6 September 2023, 16:37

На трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський 6 вересня сталася ДТП, внаслідок якої Dacia в’їхала в колесовідбійник, а Skoda – в Volkswagen, який пригальмував через попередню автівку. Обійшлося без постраждалих, на водіїв, які не дотрималися безпечної швидкості і спричинили ДТП, склали протоколи.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Подробиці автопригоди на автомобільній дорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (об'їзна міста Бердичева, поблизу села Семенівка, Житомирської області). За інформацією наданою слідчим з ДТП на місці події, в діях водіїв відсутні ознаки кримінального правопорушення, тому матеріалами ДТП за участю трьох автомобілів Dacia, Volkswagen та Skoda займалися патрульні. Інспектори встановили, що водій автомобіля Dacia не врахував безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на колесовідбійник. Водій автомобіля Volkswagen, який в цей час рухався позаду авто Dacia, для уникнення зіткнення зупинився. Але водію автомобіля Skoda, який рухався вже позаду автомобіля Volkswagen уникнути зіткнення не вдалося через недотримання безпечної швидкості та дистанції», - йдеться в повідомленні.

На водіїв транспортних засобів Dacia та Skoda патрульні склали протоколи за ст. 124(Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 6 вересня у патрульній поліції повідомили, що близько 12 години поблизу села Семенівка, на об’їзній Бердичева сталася ДТП із потерпілими, внаслідок цього смуга руху в напрямку обласного центру була перекрита, на місці працювали правоохоронці та медики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі