Події

У селі Житомирської області під час конфлікту 53-річний чоловік побив пенсіонера: потерпілий потрапив до лікарні

7 September 2023, 10:47

У селі Заріччя 5 вересня односелець побив 74-річного чоловіка під час конфлікту, потерпілому знадобилася допомога медиків.

Про це 6 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«5 вересня до поліції надійшло повідомлення від медиків про надання допомоги жителю с. Заріччя. Його госпіталізували до травматологічного відділення лікарні. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 74-річному потерпілому спричинив його односелець. Напередодні між чоловіками виник конфлікт, у ході якого 53-річний чоловік побив свого опонента. Обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції. Подію попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. Остаточна правова кваліфікація буде визначена після завершення лікування потерпілого та висновків судово-медичної експертизи про ступінь тяжкості завданих йому тілесних ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

Законодавством таке правопорушення карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, в Житомирі поліцейські затримали 45 річного чоловіка, який побив до смерті 50-річного господаря квартири, в якій проживав разом із ним. Про скоєне підозрюваний повідомив у поліцію самостійно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт побиття пенсіонер лікарня 
Матеріали по темі