Новини компаній

Як вибрати зволожувач повітря: 3 важливих критерії

7 September 2023, 11:56

Зволожувач повітря — це корисний пристрій, що допомагає покращити стан алергіків і астматиків, знизити вірогідність захворіти ГРВІ та зміцнити імунітет, а також відновити природну силу нігтів, волосся та шкіри. Експерти порталу MagaZilla склали перелік критеріїв, що спростять покупцеві вибір оптимального пристрою для дому чи офісу.

Регулювання вологості (гігростат)

Така опція частіше за все встановлюється в ультразвукові чи парові зволожувачі. Гігростат дозволяє автоматично вимкнути пристрій після досягнення заданого рівня відносної вологості повітря та запобігти появі дрібнодисперсного водяного серпанку, що осідає на меблях.


Наприклад, зволожувач повітря Electrolux GlossLine підійде для приміщень площею до 30 кв. м. Для якісної роботи приладу використовуються НЕРА та вугільні фільтри. Окрім гігростата, GlossLine пропонує регулювання продуктивності роботи, виконує функції іонізатора та ароматизатора в приміщенні. Вбудований таймер відключення у разі відсутності рідини у баку, тихий нічний режим роботи, можливість очищення питної води та захист від дітей — основні переваги цього пристрою.

За даними m.ua, вартість моделі в інтернеті складає від 2 403 до 3 199 грн.

Автоматичне обертання випарника

Ця корисна функція сприяє автоматичному обертанню голівки випарника і забезпечує якісне та рівномірне зволоження повітря у будь-якому приміщенні.


Зволожувач повітря Tadiran Humidifier Pro 2 створює комфортний та здоровий мікроклімат у приміщеннях до 45 кв. м. Крім випарника, тут є ультрафіолетова лампа, що надійно знищує наявні у повітрі шкідливі бактерії та грибки. Контроль функціональності пристрою здійснюється за допомогою індикаторів вологості та температури. Час безперервної роботи пристрою — 12,5 годин. Максимальний рівень шуму у 25 дБ дозволяє встановлювати Tadiran Pro 2 у спальні або дитячій кімнаті.

Вартість зволожувача Tadiran Humidifier Pro 2 в інтернет-магазинах — від 3 000 грн.

Управління через інтернет


Корисна функція для сучасного ритму життя в мегаполісах. Щоб керувати зволожувачем у такому режимі, достатньо під’єднати прилад до Wi-Fi.

Багатофункціональний зволожувач «3-в-1» AC2729/10 бренду Philips стане незамінним помічником у створенні якісної атмосфери для приміщень площею до 60 кв. м. Пристрій може працювати як зволожувач і очищувач повітря та керується у дистанційному режимі. У конструкції передбачено кілька типів фільтрів: попередній (встановлений перед входом у прилад), НЕРА, NANO та вугільний. Придбавши такий зволожувач, ви отримуєте можливість автоматично регулювати продуктивність пристрою і рівень вологості, очищати питну воду, отримувати оперативну інформацію про якість повітря та ступінь забруднення фільтрів.

Ціна в інтернет-магазинах — 14 078–22 698 грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі