Події

У центрі Житомира містянин зірвав золотий ланцюжок із жінки та заніс у ломбард: причетного затримали

7 September 2023, 13:11

Днями до поліції звернулась житомирянка з повідомленням про грабіж. Жінка розповіла, що коли поверталася до дому з місцевого ринку, невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок та зник. Поліцейські Житомирського райуправління встановили особу грабіжника та затримали його.

Про це 7 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Ним виявився 38-річний житомирянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Того ж дня свою «здобич» відніс до ломбарду, а виручку витратив на власні потреби», - розповідають у поліції.

За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 ККУ), слідчі повідомили фігуранту про підозру. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ввечері 8 липня до Житомирського райуправління поліції звернулася 46-річна містянка. Жінка повідомила, що її близько пів години тому пограбували – зірвали ланцюжок із кулоном. Причетним до грабежу виявився 32–річний містянин, який вже встиг подарувати вкрадену прикрасу своїй дружині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник поліція 
Матеріали по темі