Новини компаній

Лазерна епіляція – ефективна боротьба із зайвим волоссям

8 September 2023, 10:26

Застосування лазера у сфері косметології є ефективним інструментом під час виконання великої кількості завдань. Одна із сфер його застосування – це епіляція, тобто видалення небажаного волосся з гарантією тривалого результату. Проходження курсу лазерної епіляції дозволить на тривалий час забути про класичне гоління.

Центр лазерної епіляції LaserVille запрошує всіх скористатися послугами та оцінити переваги таких дій. Основою є лазер Motus AX від компанії DEKA. Завдяки такому пристрою лазерна епіляція проводиться максимально ефективно та з попередніми налаштуваннями під конкретні обставини та особливості шкіри. Видалення волосся реалізується олександритовим лазером. Його швидкість та охолоджувальна система роблять процедуру безболісною та дуже ефективною.

Порядок проведення процедури

Епіляція виконується фахівцями своєї справи. Вони знають, як усе забезпечити та гарантувати комфорт:

  • Насамперед клієнт зручно розміщується на кушетці та надягає спеціальні окуляри. Майстер оцінює стан шкіри та дезінфікує її;
  • Фахівець налаштовує лазер та наносить контактний гель з подальшою обробкою шкіри;
  • Після фактичної епіляції на оброблювану шкіру наноситься спеціальний крем для заспокоєння та попередження подразнення.

Метод лазерної епіляції полягає у руйнуванні волосяних фолікул. Промінь світла від лазера генерує енергію, впливаючи на меланін, який є у складі волоска та цибулини. Відбувається сильне нагрівання фолікула і подальше руйнування, а судина, яка його живила, коагулюється.

Графік процедур

Він встановлюється індивідуально фахівцем після оцінки кількості волосся та стану шкіри. У будь-якому випадку лазерна епіляція київ займе кілька процедур для отримання остаточного результату. Найчастіше використовують щомісячний графік, коли перед другим та третім сеансом має пройти місяць. Усього потрібно пройти від 6 до 10 процедур. Інтервальний графік на рівні 1,5-2 місяці встановлюється у випадках, коли волосся відмінно реагує на вплив лазера.

Підготовка до лазерної епіляції

За кілька тижнів до передбачуваної дати лазерної епіляції необхідно видаляти волосся лише бритвою без застосування воску, гелю та інших методів. За 2 тижні до сеансу потрібно відмовитися від засмаги природним чином або за допомогою солярію. За 3 дні не можна наносити на шкіру косметичні засоби, які мають спирт. У призначений день процедури ділянки шкіри, що обробляються, необхідно голити звичайною бритвою.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лазерна епіляція 
Матеріали по темі