Події

У громаді Житомирської області дівчина-підліток приревнувала знайомого до 31-річної жінки та завдала їй кілька ударів ножем

8 September 2023, 16:24

На Житомирщині поліцейські затримали 15-річну дівчину за замах на вбивство: підозрювана приревнувала до 31-річної знайомої чоловіка та завдала їй кілька ударів ножем.

Про це 8 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Уночі 7 вересня до поліції надійшло повідомлення про поранення, завдане 31-річній жительці Попільнянської громади. Жінку ушпиталили до реанімаційного відділення. Обставини події з’ясовували поліцейські відділення поліції № 2 (смт Попільня) Житомирського райуправління. Встановлено, що того вечора в будинку 29-річного місцевого жителя перебували двоє його знайомих місцевих жительок. Одній з них лише нещодавно виповнилося 15 років. Попередньо, старші чоловік та жінка вживали спиртне. Згодом молодша приревнувала до 31-річної опонентки чоловіка та кілька разів вдарила ту ножем», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські зібрали свідчення та вилучили речові докази з місця події. Дівчину, причетну до поранення жінки, затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою).

Слідчі оголосили їй про підозру у замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська окружна прокуратура.

Слід зазначити, що відповідальність за вчинення тяжких злочинів (у тому числі за умисне вбивство, завдання тяжких тілесних ушкоджень тощо) настає з 14 років.

Поліцейські закликають батьків бути більш відповідальними у вихованні дітей. «Контролюйте їх місцезнаходження, коло спілкування та інтереси. Роз’яснюйте дітям правила поведінки та нагадуйте про відповідальність за вчинки», - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, 22 серпня поліція інформувала, що на Попільнянщині поліція затримала 31-річну жінку, яка через ревнощі поранила власного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня 2023 року нетверезі сімейні розбірки через ревнощі в один день для двох жителів Житомирської області закінчилися пораненням: до Житомирського райуправління поліції медики повідомили про травмування 47-річного жителя Тетерівської громади. Схожа інформація надійшла цього дня й до відділення поліції у м. Малині. З пораненням до реанімації ушпиталили 35-річну жительку с. Федорівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ножове поранення конфлікт ніж ревнощі 
Матеріали по темі