Події

У Житомирі на Івана Кочерги зіткнулися Geely та Audi: на місце події виїжджали рятувальники та правоохоронці

9 September 2023, 12:15

У Житомирі біля «Мірошки» 9 вересня близько 11 години сталася ДТП, ймовірно, з потерпілими. На місці є рятувальники і поліція.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції зазначили, що попередньо автопригода з потерпілими.

«Виклик про ДТП із потерпілими у м. Житомирі на вулиці Івана Кочерги надійшов о 10:59. Зіткнулися Geely та Audi. На місці працюють слідчі з ДТП», - зазначили у патрульній поліції.

А в головному управлінні ДСНС Житомир.info уточнили, що виклик надійшов об 11:03, однак допомога рятувальників не знадобилася.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області станом на 11:56 Житомир.info проінформували, що на місці працює слідчо-оперативна група, подробиці ДТП будуть згодом.

Нагадаємо, 7 вересня за день сталися дві автопригоди з потерпілими: перша – у Баранівці, перекинувся ВАЗ, травми отримали двоє пасажирів Chevrolet Aveo, жителі Донеччини, віком 26 та 45 років. Їм надали медичну допомогу у місцевій лікарні без ушпиталення; друга – поблизу с. Болярки Житомирського району, де 64-річний водій «Hyundai Tucson», уродженець Маріуполя, не впорався з керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини, машина перекинулася, у результаті пасажирка, 57-річна жителька Київської області, отримала травми та була госпіталізована.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2023 року поблизу села Семенівка, на об’їзній Бердичева сталася ДТП, внаслідок цього смуга руху в напрямку обласного центру була перекрита. Згодом правоохоронці надали подробиці автопригоди: Dacia в’їхала в колесовідбійник, а Skoda – в Volkswagen, який пригальмував через попередню автівку, обійшлося без постраждалих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі