Події

Подробиці ДТП у Житомирі на вулиці Івана Кочерги: внаслідок зіткнення Geely та Audi постраждали дві пасажирки, серед яких дитина

9 September 2023, 16:14

У Житомирі 9 вересня близько 11 години сталася ДТП за участі Geely та Audi, внаслідок якої травми отримали двоє людей, серед яких дитина 2019 року народження.

Про це у коментарі Житомир.info розповіли у пресслужбі ГУНП у Житомирській області.

«9 вересня близько 10 год. 55 хв сталася ДТП за участі автомобіля Ауді С4 та Geely MR. Внаслідок події пасажирки автомобіля Geely MR 1972 р.н. та 2019 р.н. отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до медичних закладів міста з легкими тілесними ушкодженнями», - проінформували у поліції.

Нагадаємо, зранку 9 вересня на вулиці Івана Кочерги біля «Мірошки» сталася ДТП із потерпілими, на місці події приїжджали рятувальники та працювала слідчо-оперативна група.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2023 року за день сталися дві автопригоди з потерпілими: перша – у Баранівці, перекинувся ВАЗ, травми отримали двоє пасажирів Chevrolet Aveo, жителі Донеччини, віком 26 та 45 років. Їм надали медичну допомогу у місцевій лікарні без ушпиталення; друга – поблизу с. Болярки Житомирського району, де 64-річний водій «Hyundai Tucson», уродженець Маріуполя, не впорався з керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини, машина перекинулася, у результаті пасажирка, 57-річна жителька Київської області, отримала травми та була госпіталізована.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення ГУНП поліція потерпілий дитина 
Матеріали по темі