Події

У Житомирі на перехресті не розминулися мотоцикл та легковик: травми отримали троє людей

11 September 2023, 11:15

У Житомирі на перехресті вулиць Покровської та Т. Бульби-Боровця зранку 10 вересня зіткнулися Renault та мотоцикл BMW, внаслідок чого травмувалися троє людей.

Про це 11 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 вересня близько 11:00 на перехресті вулиць Покровської та Т. Бульби-Боровця. На автошляху відбулось зіткнення автомобіля «Renault» під керуванням 37-річного житомирянина з мотоциклом «BMW», за кермом якого перебував 58-річний житель Житомирського району.

У результаті ДТП травми отримали обидва водії та пасажирка мотоцикла, 56-річна жителька смт Хорошева. Усіх трьох доставили до місцевих лікувальних закладів для обстеження та надання необхідної допомоги», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі з’ясовують всі обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, зранку 9 вересня на вулиці Івана Кочерги біля «Мірошки» сталася ДТП із потерпілими, на місці події приїжджали рятувальники та працювала слідчо-оперативна група. Згодом у поліції надали подробиці ДТП, розповівши, що того дня близько 11 години сталася ДТП за участі Geely та Audi, внаслідок якої травми отримали двоє пасажирок Geely, серед яких дитина 2019 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 7 вересня 2023 року за день сталися дві автопригоди з потерпілими: перша – у Баранівці, перекинувся ВАЗ, травми отримали двоє пасажирів Chevrolet Aveo, жителі Донеччини, віком 26 та 45 років. Їм надали медичну допомогу у місцевій лікарні без ушпиталення; друга – поблизу с. Болярки Житомирського району, де 64-річний водій «Hyundai Tucson», уродженець Маріуполя, не впорався з керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини, машина перекинулася, у результаті пасажирка, 57-річна жителька Київської області, отримала травми та була госпіталізована.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл 
Матеріали по темі