Події

У Житомирі на перехресті Київської та Східної зіткнулися мікроавтобус та автівка: минулося без потерпілих

11 September 2023, 12:18

Пізно ввечері 10 вересня на перехресті вулиць Київської та Східної зіткнулися Volkswagen та Opel, на одного з водіїв склали протокол.

Про це 11 вересня повідомляє пресслужба патрульної поліції.

«ДТП на перехресті вулиць Київської та Східної обійшлась без потерпілих. Автопригода сталась вчора, близько 23-ї години, за участю транспортних засобів Volkswagen та Opel. Патрульні встановили, що водій Volkswagen при виконанні маневру повороту ліворуч, не дав дорогу автомобілю Opel, що рухався рівнозначною дорогою в зустрічному напрямку прямо. На керманича транспортного засобу Volkswagen поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зранку 10 вересня у Житомирі на перехресті вулиць Покровської та Т. Бульби-Боровця зіткнулися Renault та мотоцикл BMW, внаслідок чого травмувалися троє людей.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 9 вересня 2023 року на вулиці Івана Кочерги біля «Мірошки» сталася ДТП із потерпілими, на місці події приїжджали рятувальники та працювала слідчо-оперативна група. Згодом у поліції надали подробиці ДТП, розповівши, що того дня близько 11 години сталася ДТП за участі Geely та Audi, внаслідок якої травми отримали двоє пасажирок Geely, серед яких дитина 2019 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція перехрестя 
Матеріали по темі