Місто

Житомирський ВЖРЕП за 2 мільйони робить поточні ремонти трьох комунальних сховищ

11 September 2023, 13:13

Комунальний ВЖРЕП №6 проводить ремонти трьох сховищ – на майдані Соборному, на вулицях Бальзаківська та Юрія Вороного (колишня Гагаріна).

Про це на позачерговому засіданні міськвиконкому 11 вересня повідомив директор комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №6» Ігор Скоропад.

«Зміни (до фінансового плану) пов’язані з виділенням 2 мільйонів гривень на поточний ремонт трьох сховищ: вул.Бальзаківська, 4; майдан Соборний, 3/2; вул. Воронова, 18 (колишня Гагаріна, перейменована на вул. Юрія Вороного). Роботи зараз ведуться, строк виконання робіт по договору – 1 жовтня 2023 року. Сподіваюся, що ми все виконаємо в строк», - сказав Ігор Скоропад.

Договори на виконання робіт з поточного ремонту сховищ комунальної власності уклали в серпні, закупівлі проводили без використання електронної системи.

8 серпня був підписаний договір з ФОП Шимко Петро Олександрович на поточний ремонт сховища комунальної власності по вул. Бальзаківська, 4 за 1 млн 135 тис. 527,25 грн. В технічному завданні до договору зазначено, що підрядник має очистити приміщення від сміття, пофарбувати стіни і стелю, зробити туалет, умивальники та 2 змішувачі для душових, оновити каналізаційні та водопровідні труби, встановити водонагрівач, провести монтаж дверей та виготовити ґратчасті конструкції до них.

16 серпня підписаний договір з ТОВ «Екоєвробуд» на поточний ремонт сховища комунальної власності по вул.Юрія Воронова (Гагаріна),18 за 363 тис. 610,73 грн. В договорі зазначено, що підрядник має виконати роботи по електропостачанню та освітленню: встановити вимикачі та розетки, змонтувати 6 світильників і прокласти 320 м кабелів. Також передбачене фарбування стель та стін, встановлення нового унітазу та умивальника і заміна трьох дверей.

17 серпня підписаний договір з ФОП Шевчук Євген Романович на поточний ремонт сховища комунальної власності за адресою Майдан Соборний, 3/2 за 434 тис. 972,67 грн. Технічним завданням до договору передбачено, що підрядник має очистити приміщення від сміття, пофарбувати стіни і стелю, встановити унітаз, умивальник та двоє дверей.

Нагадаємо, станом на 15 серпня в майже десяти освітніх закладах Житомира поточні ремонти укритті коштували більш ніж 1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, управління капітального будівництва 2 серпня 2023 року уклало договори на виготовлення проєктів нових укриттів для двох ліцеїв Житомира: заплатять майже 1,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком укриття сховище Скоропад ВЖРЕП закупівля ЖЕК  
Матеріали по темі