Події

У ліцеї міста Житомирської області юнак збив із ніг 10-річну дівчинку: дитина потрапила до травматології, правоохоронці відкрили провадження

11 September 2023, 16:11

У Коростишеві поліція встановлює обставини травмування 18-річним хлопцем дитини у ліцеї.

Про це 11 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«9 вересня до відділення поліції № 2 (Коростишів) Житомирського райуправління надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до травматологічного відділення доставлено 10-річну дівчинку. Дитина отримала травму в місцевому ліцеї та була ушпиталена. Попередньо стало відомо, що цього дня 18-річний місцевий житель прийшов до навчального закладу забрати свого брата та з якоїсь причини побіг коридором. У результаті з власної необережності збив з ніг дівчинку», - йдеться в повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини події. Попередня кваліфікація - ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 23 травня у Житомирі на футбольному полі поблизу ліцею №20 сталася сутичка між підлітками, внаслідок якої старші хлопці віком 13-14 років почали «по-дорослому» з’ясовувати стосунки із 12-річними – побили їх і пригрозили, щоб не з’являлися в цьому районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травмування підліток дитина школа ліцей Коростишів травматологія травма 
Матеріали по темі