Події

Конфліктував із водієм таксі з гранатою в руках: у місті Житомирської області місцевому жителю повідомили про підозру

11 September 2023, 17:31

У Коростені 9 вересня правоохоронці затримали 48-річного чоловіка, який конфліктував із водієм таксі, тримаючи в руках предмет, схожий на гранату.

Про це 11 вересня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Коростенського райуправління поліції.

«9 вересня до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що поблизу місцевої крамниці невідомий чоловік конфліктує із водієм таксі, тримаючи в руках предмет, схожий на гранату. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Коростенського райуправління разом із працівниками вибухотехнічної служби. Поліцейські затримали чоловіка, на якого вказали очевидці. Під час проведення поверхневої перевірки у його кишені виявили предмет, ззовні схожий на гранату РГД-5, та підривач. Небезпечний предмет вилучили. Чоловіка, 48-річного містянина, затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він раніше вже був засуджений за майнові злочини та незаконне поводження з наркотиками», - йдеться в повідомленні.

10 вересня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

За вчинене причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Процесуальне керівництво здійснюється Коростенською окружною прокуратурою.

Нагадаємо, 2 вересня у селі Житомирського району чоловік почав демонструвати зброю та боєприпаси, погрожуючи підірвати все навколо, та викрав жінку, підозрюваного затримали на Київщині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя боєприпас граната конфлікт таксист таксі Коростень 
Матеріали по темі