Події

У Житомирі на вулиці Івана Франка таксі зіткнулося з іншою автівкою: обійшлося без потерпілих (доповнено)

11 September 2023, 20:28

У Житомирі 11 вересня близько 8 години вечора таксі в’їхало в інше легкове авто.

Про це повідомляють користувачі у соцмережах.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області прокоментували подію, зазначивши, що автопригода без потерпілих.

«Дійсно, на вулиці Івана Франка 11 вересня близько 20 години сталася ДТП за участі двох автівок. Попередньо, автопригода без потерпілих. Екіпаж патрульних працює на місці автопригоди», - проінформували у пресслужбі поліції.

Доповнено о 21:08

У патрульній поліції додали подробиці автопригоди, зазначивши, що водій Nissan перед початком руху не переконався, що це буде безпечно і не створить небезпеки іншим учасникам дорожнього руху та здійснив зіткнення з Toyota. Під час ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Відносно керманича Nissan складено протокол за ст.124 КУпАП.

Нагадаємо, пізно ввечері 10 вересня у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної зіткнулися Volkswagen та Opel, на одного з водіїв склали протокол.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 10 вересня 2023 року у Житомирі на перехресті вулиць Покровської та Т. Бульби-Боровця зіткнулися Renault та мотоцикл BMW, внаслідок чого травмувалися троє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі