Події

Подробиці вечірньої ДТП на об’їзній Житомира: внаслідок зіткнення легковика та вантажівки постраждали троє людей

13 September 2023, 12:01

У ДТП поблизу Житомира, яка сталася 12 вересня близько 20 години, травми отримали троє людей, поліція розпочала розслідування.

Про це 13 вересня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 12 вересня близько 20:00 поблизу с. Сонячного, на об'їзній дорозі Київ-Чоп. Попередньо, 48-річний киянин, рухаючись у напрямку столиці, не впорався з керуванням автомобілем «Peugeot». У результаті транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою «DAF».

Унаслідок ДТП травми отримали водій та пасажири легковика: 61-річна жінка та 64-річний чоловік, жителі Волинської області. Всіх трьох було ушпиталено до лікарні Житомира. Водій вантажівки не постраждав», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Нині слідчі встановлюють обставини у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, учора ввечері, 12 вересня о 22:28 пресслужба патрульної поліції в Житомирській області проінформувала, що на об’їзній Житомира поблизу села Сонячне сталася автопригода з потерпілими, внаслідок чого рух транспорту ускладнений в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2023 року близько 2:20 поблизу с. Вересів Житомирського району сталася ДТП: мотоцикліст не впорався з керуванням та врізався в дерево, чоловік загинув на місці, пасажирка отримала травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення об'їзна 
Матеріали по темі