Події

Виштовхував авто із гаража та провалився в оглядову яму: у Житомирі на Польовій рятувальники допомагали вибратися чоловіку

13 September 2023, 13:31

У Житомирі 12 вересня рятувальники дістали травмованого чоловіка з оглядової ями.

Про це 13 вересня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«12 вересня о 13:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у діставанні травмованої людини, яка впала в оглядову яму. Пригода трапилася на території одного з гаражних кооперативів м. Житомир. По прибуттю за вказаною адресою стало відомо, що 29-річний чоловік виштовхував вручну автівку з гаража та провалився в накриту дошками оглядову яму, що глибиною близько 2 м. Прибулі медики не змогли самостійно дістати травмованого з ями та звернулися за допомогою до рятувальників. Бійці ДСНС спустилися до чоловіка, обережно поклали його на жорсткі ноші, підняли на поверхню та транспортували до «карети» швидкої. До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки», - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, пригода сталася на території одного з гаражних кооперативів, який знаходиться в мікрорайоні Польова.

Нагадаємо, 10 серпня у Житомирі по вулиці Танкістів рятувальники допомагали вибратися чоловіку, який впав у 6-метровий колодязь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога 
Матеріали по темі