Події

В Житомирській області перевіряли незаконні оборудки чоловіка з боєприпасами: вилучили понад пів сотні набоїв та корпус гранати

13 September 2023, 17:16

Під час перевірки інформації про незаконні оборудки 27-річного чоловіка з боєприпасами оперативники відділення № 3 Житомирського райуправління виявили понад пів сотні набоїв та корпус гранати.

Про це 13 вересня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«13 вересня, під час санкціонованого обшуку в його житлі, дізнавачі вилучили понад пів сотні набоїв та корпус гранати Ф-1. Все це було направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС»,- йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють походження боєприпасів у межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Законодавством за вчинення подібних злочинів передбачено покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, наприкінці серпня 42-річному житомирянину повідомили про підозру через зберігання вдома пістолета та гранати.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці липня 2023 року в м. Овручі у чоловіка, який викрав напередодні телефон, виявили боєприпаси, серед яких були понад чотири десятки набоїв калібру 5,45 та граната з підривачем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя граната поліція обшук 
Матеріали по темі