Місто

Житомирські спортсмени отримали 110 стипендій міського голови

14 September 2023, 09:38

Спортсмени Житомира, які успішно виступили на чемпіонатах світу, Європи та України, отримали стипендії міського голови. Нагородження 110 переможців чемпіонатів та змагань відбулось 13 вересня 2023 року на стадіоні «Спартак-Арена».

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«З-поміж нагороджених – 60 спортсменів олімпійських видів спорту, 46 – не олімпійських, а також 4 спортсмени з інвалідністю. Житомирські спортсмени достойно проявили себе у низці видів спорту – в самбо, волейболі пляжному, у вільній боротьбі, легкій атлетиці, сучасному п’ятиборстві, дзюдо, веслуванні на байдарках і каное, у боксі, у волейболі, плаванні, тріатлоні, легкоатлетичному багатоборстві, спортивній ходьбі, кікбоксингу, таеквон-до, у гирьовому спорті, у веслуванні на човнах «Дракон», у спортивному туризмі, у кіокушинкай-карате, у спортивній аеробіці, у катанні на роликових ковзанах», - йдеться в повідомленні пресслужби Житомирської міської ради.

Список нагороджених спортсменів можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 2023 року обдарованій молоді за творчі, наукові та спортивні досягнення вручили 20 стипендій Житомирської ОДА та стипендії від міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортсмент стипендія міськрада стадіон  
Матеріали по темі