Новини компаній

Особливості настільної гри Warhammer Horus Heresy

14 September 2023, 09:57

Гра Horus Heresy є однією з гілок всесвіту Warhammer і присвячена величезному бою між Магістром Хорусом, який потрапив під вплив Хаосу, і Імператором. Все це призвело до легендарного сутички, яка буде відбуватися на рівнинах Терри, а також у космічному просторі. Завдяки тому, що ігрова система чітко пророблена, події будуть розвиватися згідно з бажаннями гравців. Хочете стати одним із дійових учасників цих подій? Зважаючи на те, що ви тут, дуже на це сподіваємося.

Особливості Warhammer Horus Heresy

Настільна гра Warhammer Horus Heresy має кілька відмінностей від раніше представлених видань. Наприклад, реалізована система ініціативи, а також наказів. Для досягнення певних результатів в грі Вархаммер Єресь Хоруса, кожен крок гравець повинен обдумувати згідно з цими особливостями.

Гравець може обрати як сторону Хоруса і отримати в розпорядження корабель "Месник духу", так і захищати права законного Імператора. Для боротьби можуть бути використані воїни Космічного Десанту або десантники Хаосу. Для того, щоб перемогти в грі Вархаммер Єресь Хоруса, потрібно вбити головного супротивника, а також захопити певні пункти.

У настільній грі Warhammer Horus Heresy є кілька ключових переваг, виділених активними гравцями:

  • Мініатюри та фігурки виготовляються з безпечного пластику. При контакті з ультрафіолетом або підвищеною температурою шкідливі речовини не виділятимуться. Це важливо, оскільки часто такі ігрові набори Black Templars купують підліткам і дітям.
  • Поступово наявну колекцію можна поповнювати іншими мініатюрами, новими картами і елементами. В магазині "Ігрова Майстерня" постійно з'являються нові види.
  • Окремо можна придбати колоди карт, сценарії та додаткові ігрові аксесуари. З їх допомогою можна зробити гру більш насиченою і цікавою.

Настільна гра Єресь Хоруса

Настільна гра Warhammer Horus Heresy Darkness може зацікавити підлітків і дорослих, якщо вони дізнаються, скільки вона коштує в Києві або в іншому місті України. Набір включає певну кількість пластикових фігурок, які встановлюються на підставках. До речі, підставки використовуються і для визначення рангу юніта.

Настільна гра Warhammer Horus Heresy включає і моделі головних героїв. Вони представлені у вигляді картонних карток, хоча багато гравців відзначають, що міні в цьому випадку були б більш привабливими і зручними для постійного використання. У процесі обов'язково потрібно коригувати дії воїнів. Усі дії можна розраховувати на кілька кроків вперед. У випадку, якщо буде завдано прогресивної шкоди, то подальший переможець може правильно розподіляти ресурси.

Чудово складена також і книга, в якій перераховані основні правила. За допомогою змісту ви зможете швидко знаходити потрібний пункт, не втрачаючи темпу гри. Також до неї внесені приклади, щоб застосування тих чи інших правил було зрозуміліше.

В набір входять не тільки мініатюри юнітів, але і стратегічна карта. Вона включає малі і великі зони (регіони). Вона підготовлена для того, щоб отримувати стратегічну перевагу, видаючи накази або змінюючи розклад сил.

Для проведення боїв надаються бойові колоди карт. Кожному гравцю виділяється своя колода. Для зручності на картах присутня величина сили (від 0 до 4). Є і карти для захисту та для скасування дій супротивника, що додає варіативності в тактиці.

Мініатюри Horus Heresy

Настільна гра Єресь Хоруса включає безліч мініатюр, за допомогою яких можна проводити унікальні сутички, в яких будуть брати участь нечисленні легіони і невеликі загони. У процесі гри потрібно виконати шість місій.

У більшості наборів присутні певні мініатюри.

  • Хорус і Імператор - головні фігури протистояння.
  • Бойові одиниці представлені у вигляді десантників космічних і Хаосу. Одні виступають на боці Імператора, інші - на боці Хоруса.
  • Термінатори-катафракти. Вони володіють великим запасом зброї: мають силові кулаки, мечі, набори гранат та важкі гранатомети. Вибір зброї залежить від гри, а ступінь його сили визначається рівнем персонажа (їх можна піддавати покращенню).

Усі бійці мають кілька модифікацій. Їх можна комплектувати різноманітними видами зброї, покращувати і посилювати.

Для зручності в набір включені копії ігрових полів, книга з чіткими правилами, кілька кубиків і довідкові карти. Поступово кількість мініатюр можна поповнювати, розширюючи можливості гри, роблячи її більш динамічною і різноманітною.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі