Події

У селі Житомирської області пенсіонер ножем поранив 32-річного чоловіка

14 September 2023, 11:38

Увечері 13 вересня у Гришковецькій громаді в результаті конфлікту між двома чоловіками один з учасників отримав ножове поранення. Йому провели негайне оперативне втручання.

Про це 14 вересня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Пізно увечері 13 вересня у с. Никонівці між двома знайомими стався конфлікт. У результаті один з них отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні. Йому провели негайне оперативне втручання», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції.

Бердичівські поліцейські встановлюють обставини поранення жителя Гришковецької громади.

Попередньо, двоє чоловіків, віком 32 та 62 років, проживають в одному гуртожитку. Між ними стався конфлікт, під час якого старший із них завдав опонентові ножове поранення.

Поліцейські вилучили з місця події докази протиправного діяння. А 62-річного причетного затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За чинним законодавством затриманому може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, уночі 7 вересня у Житомирській області 15-річна дівчина приревнувала знайомого до 31-річної жінки та завдала їй кілька ударів ножем.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2023 року пресслужба поліції Житомирської області повідомила про те, що 31-річна жінка у розпалі сварки вдарила чоловіка ножем й намагалася це приховати, пояснюючи, ніби чоловік сам впав та поранився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ножове поранення конфлікт ніж 
Матеріали по темі