Події

У місті Житомирської області на пожежі в будинку врятували одну із господарок, яка не могла самостійно вибратися з оселі

14 September 2023, 11:39

У Коростені 13 вересня сталася пожежа у житловому будинку на чотирьох господарів, під час ліквідації якої вогнеборці врятували 59-річну жінку.

Про це 14 вересня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«13 вересня о 13:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на чотирьох господарів в м. Коростень. Про це рятувальників сповістила господарка, яка опинилася у вогняній пастці через те, що горіли вхідні двері будинку. По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум'я охопило дерев'яну прибудову та поширилося на покрівлю житлового будинку. Рятувальники прибили вогонь та допомогли 59-річній жінці вийти на свіже повітря. Вони викликали медиків, які оглянули жінку. Від госпіталізації вона відмовилася. Силами двох відділень пожежно-рятувального підрозділу о 13:25 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:47 ліквідувати. Вогнем знищено прибудову, покрівлю оселі на площі 12 кв. м та суху рослинність на площі 5 кв. м. Подальшого розповсюдження вогню рятувальники не допустили. Ймовірно, на подвір'ї розводили багаття, від якого зайнялася суха трава та дерев'яна прибудова. Остаточна причина надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 25 серпня у селищі Пулини Житомирського району під час ліквідації пожежі в житловому будинку виявили тіло 13-річної дитини.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 16 серпня 2023 року смт Ружин Бердичівського району сталася пожежа в квартирі двоповерхового будинку, внаслідок якої постраждав 49-річний чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі