Місто

Влада Житомира вважає недоцільним робити платне паркування під час війни, хоча всі необхідні рішення ухвалені та тарифи пораховані

15 September 2023, 10:06

У Житомирі ще в 2022 році мали зробити платне паркування, уже розробили зони, прорахували тарифи, однак впровадженню цього завадила війна.

Про це 14 вересня під час прямого ефіру у програмі «Діалоги» на Житомир.info повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин, відповідаючи на питання однієї із читачок.

«Коли в центрі міста буде платне паркування? Житомир цифровий?», - запитала Анастасія Сладковська.


«У нас вже все готово. Всі рішення прийняті і в 2022 році мали ввести платне паркування, всі ці зони розроблені, всі тарифи пораховані, все готово. Війна почалася й ми порахували, що недоречно під час війни, щоб було те платне паркування», - зазначив міський голова.

Як повідомляв Житомир.info, біля Житнього та Сінного ринків планують облаштувати перші платні парковки. 5 травня 2021 року під час засідання виконавчого комітету 22 паркозони, які затвердили ще у 2018 році, передали на баланс КП «Житомиртранспорт». В червні 2021 року на сесії Житомирської міської ради презентували мапу з парковками та погодили 14 ділянок для платного паркування. А 3 листопада 2021 року під час засідання виконкому прийняли рішення, що на платних парковках у Житомирі водії зможуть розрахуватися за допомоги терміналу, банкомату, паркомату або інших програмно-технічних комплексів самообслуговування, які обере оператор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парковка паркування платне паркування Сухомлин мер міський голова 
Матеріали по темі