Події

Вночі в одному з мікрорайонів Житомира місцеві чули постріли, правоохоронці з’ясовують обставини

15 September 2023, 12:19

У Житомирі в мікрорайоні Маликова в ніч із 14 на 15 вересня місцеві жителі чули звуки пострілів.

Про це 15 вересня у Фейсбук-групі «Мікрорайон Малікова, Житомир» написала депутатка Житомирської міської ради Тетяна Онопрієнко.

«Шановні сусіди! Сьогодні вночі весь мікрорайон прокинувся не від звуків тривоги, а від звуків пострілів. Я щиро вдячна небайдужим мешканцям та нашим операторам відеоспостереження за допомогу в розслідуванні цього правопорушення (думаю, кримінального). Спрямовую депутатське звернення на поліцію щодо більш компетентного розслідування та вжиття всіх необхідних заходів щодо забезпечення безпеки життя людей. На майбутнє - велике прохання фіксувати виклики на поліцію, фіксувати докази правопорушень, якщо хочемо результат. Дякую за розуміння!», - зазначила вона.


Крім того, Тетяна Онопрієнко додала відео з камери відеоспостереження та користувача соцмереж, на якому видно й чутно звуки пострілів.

Зауважимо, на відео з камер відеоспостереження можна побачити двох молодиків, в руках одного з них знаходиться предмет, схожий на зброю.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області уточнили, що отримували виклик про таке правопорушення, наразі триває з’ясування всіх обставин.

«14 вересня о 23:30 до поліції надійшло повідомлення про дане правопорушення. На місце події виїхав черговий наряд, де було виявлено дві особи, які, ймовірно, причетні. Також виявлено та вилучено сигнальний пістолет. Наразі проводиться перевірка та зʼясування усіх обставин», - прокоментувала речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 13 квітня у Житомирі поліцейські затримали причетного до хуліганства: на вулиці Перемоги чоловік стріляв з вікна по дитячому майданчику.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2022 року в Житомирі на вулиці Київській невідомі особи з автомобіля Ford здійснили постріл з пістолета в бокове скло автобуса, автомобіль зі стрілками правоохоронці затримали на проспекті Незалежності. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: постріл стрілянина зброя пістолет Маликова поліція Онопрієнко Дубовик ГУНП 
Матеріали по темі