Влада

Перша заступниця начальника Житомирської ОВА відповідатиме за відновлення регіону та ментальне здоров’я

15 September 2023, 16:07

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко поклав на свою першу заступницю Наталію Остапченко обов’язки по координації питань відновлення регіону, територій та інфраструктури і реалізації програми ментального здоров’я.

Розпорядження про внесення змін у розподіл обов’язків між головою, першим заступником голови та заступниками голови ОДА Бунечко підписав 4 вересня 2023 року.

«Розділ «Перший заступник голови обласної державної адміністрації ОСТАПЧЕНКО Наталія Розподілу обов'язків між головою, першим заступником голови та заступниками голови обласної державної адміністрації, після другого абзацу доповнити абзацами такого змісту: «Координує питання відновлення регіону, територій та інфраструктури.», «Забезпечує реалізацію Всеукраїнської програми ментального здоров'я в області.», «Очолює Координаційний центр підтримки цивільного населення при Житомирській обласній військовій адміністрації.», - йдеться у документі.

Також додалося обов’язків і заступнику начальника ОВА Віктору Градівському: він координуватиме реалізацію в області Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні та очолюватиме Регіональний офіс міжнародного співробітництва.

Скриншот з розпорядження

Нагадаємо, в червні цього року Кабінет міністрів затвердив постанову щодо введення на рівні міністерств та обласних адміністрацій посад заступників з питань відновлення регіонів, територій та інфраструктури.

Як повідомляв Житомир.info, у начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка п’ять заступників, які в 2022 році отримували зарплату 80-100 тис. грн на місяць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Остапченко Градівський заступник відновлення інфраструктура відбудова ОДА ОВА безбар'єрність  
Матеріали по темі