Події

У Житомирі на вулиці Перемоги зіткнулися дві автівки: на водія таксі склали протокол

17 September 2023, 15:23

У Житомирі на вулиці Перемоги 17 вересня в обідню пору зіткнулися дві автівки, одна з яких – таксі, на місці вже працюють патрульні.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області уточнили, що автопригода обійшлася без потерпілих.

«Сьогодні, 17 вересня, о 12:30 патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Перемоги. Водій ТЗ Renault Logan не дотримався безпечної швидкості руху та дистанції у результаті зіткнувся з ТЗ Renault Trafic, який рухався попереду в попутному напрямку. На водія автомобіля Renault Logan патрульні склали протокол за статтею 124 ( порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.


Відео з соцмереж

Нагадаємо, 11 вересня близько 20 години у Житомирі на вулиці Івана Франка автівка таксі Nissan зіткнувся з Toyota. Минулося без потерпілих. Під час ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Відносно керманича Nissan складено протокол за ст. 124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, пізно ввечері 10 вересня 2023 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної зіткнулися Volkswagen та Opel, на одного з водіїв склали протокол.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція таксі 
Матеріали по темі